Beiratkozás


Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A következő tanévre való jelentkezés – a járványügyi helyzet miatt – online formában, a szöveg alján mellékelt űrlap kitöltésével, majd email címünkre való elküldésével valósul meg. Intézményünkben zeneművészet tagozatra várjuk a jelentkezőket.

Az alábbiakban 2 dokumentumot találnak:

  • Az első számú a már zeneiskolával tanulói jogviszonyban álló növendékeink 2021/2022-es tanév beiratkozására szolgál.
  • A második számú jelentkezési lap a jövő tanévtől zenét tanulni szerető gyermekek részére szól, akik iskolánknak még nem növendékei.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a dokumentumokat és annak megfelelőt szíveskedjék kitölteni, majd a zeneiskolazeg@gmail.com e-mail címre visszaküldeni. Lehetősége van postai úton is elküldeni (8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 2/a, Pálóczi Horváth Ádám AMI).

Amennyiben kérdésük van, kérjük, írják meg e-mailben a zeneiskolazeg@gmail.com címre, vagy érdeklődhetnek telefonon 30/315-7277, 92/596-375. Intézményünk weblap címe: www.zegzene.hu

Fontos információk:

Az oktatás intézményünkben térítési díj ellenében vehető igénybe, melyet két részletben az első és második félévben kell befizetni. Minden esetben ingyenes a halmozottan hátrányos helyzetű, a hátrányos helyzetű, a testi, érzékszervi, középsúlyos és enyhe értelmi fogyatékos, továbbá az autista tanuló részére az első alapfokú művészeti oktatásban való részvétel. (Határozat bemutatása szükséges, melyet személyesen iskolakezdéskor is benyújthatja.)

Szociális díjkedvezmény is igénybe vehető.

Fontos, hogy az adatokat pontosan adják meg! A megadott adatokat az Adatkezelési szabályzatnak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.

Együttműködésüket köszönjük!

Zalaegerszeg, 2021. 05.10.

                                                                                              Győrffyné Könczöl Tímea

                                                                                                      intézményvezető