Beiratkozás



Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A következő tanévre való jelentkezésre online formát is biztosítunk a már tanulói jogviszonyban álló növendékeknek. A 2022-2023-as tanévre szóló beiratkozás a mellékelt űrlap kitöltésével, majd a zeneiskolazeg@gmail.com  e-mail címre való elküldéssel valósul meg. Az űrlap ezen oldal tetején vagy alján található linkkel letölthető.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a dokumentumokat és annak megfelelően szíveskedjék kitölteni (Beiratkozási lap és Szülői nyilatkozat).

Amennyiben kérdésük van, kérjük, írják meg e-mailben a zeneiskolazeg@gmail.com címre, vagy érdeklődhetnek telefonon 30/315-7277, 92/596-375. Intézményünk weblap címe: www.zegzene.hu

Már tanulói jogviszonyban álló növendékeinknek beiratkozási lapok leadására személyesen is lehetőség nyílik az alábbi napokon, ebben az esetben online nem kérjük elküldeni a dokumentumokat:

2022. június 14. kedd           9.00-11.00 és 14.00-17.00 óráig

2022. június 15. szerda        9.00-11.00 és 14.00-17.00 óráig


FELVÉTELI MEGHALLGATÁSRA VÁRJUK A LEENDŐ ZENEISKOLÁSOKAT SZEMÉLYES MEGJELENÉSSEL (Zalaegerszeg, Köztársaság u. 2.a)

2022. június 10. péntek

2022. június 13. hétfő

2022. június 14. kedd

14-00-18.00 óra között

Leendő 1. osztályosok, 2. osztályosok számára szolfézs előképző osztályt indítunk heti 2*45 percben, ahol megtanulják a zenei alapokat, előkészítve a hangszeres tanulmányokhoz szükséges kottaolvasást. (Szolfézs előképzőkben hangszer tanulás nincs, de ha választana hangszert, üres hely esetén lehetséges.)

Hangszeres tanulmányokat az általános iskola 3. osztályától ajánljuk, heti 2*30 perc az óra időtartama, melyhez a kötelező tantárgya szolfézs heti 2*45 percben.

Választható hangszerek:

szolfézs előképző (hangszeroktatás még nincs), zongora, orgona, hegedű, cselló, trombita, harsona, tuba, kürt,tenorkürt, fuvola, klarinét, furulya, szaxofon, gitár, ütő, magánének(14 év felett ajánlott), népi hangszerek(népi hegedű, citera, népi bőgő, népi ének, népi furulya)

Fontos információk:

Az oktatás intézményünkben térítési díj ellenében vehető igénybe, melyet két részletben az első és második félévben kell befizetni. Minden esetben ingyenes a halmozottan hátrányos helyzetű, a hátrányos helyzetű, a testi, érzékszervi, középsúlyos és enyhe értelmi fogyatékos, továbbá az autista tanuló részére az első alapfokú művészeti oktatásban való részvétel. (Határozat bemutatása szükséges, melyet személyesen iskolakezdéskor is benyújthatja.)

Szociális díjkedvezmény is igénybe vehető.

Fontos, hogy az adatokat pontosan adják meg! A megadott adatokat az Adatkezelési szabályzatnak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.

Együttműködésüket köszönjük!

Zalaegerszeg, 2022. 05.03.

                                                                                              Győrffyné Könczöl Tímea

                                                                                                      intézményvezető